Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Site-ul NoulPamant.ro respectă drepturile utilizatorilor săi cu privire la protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor cu caracter personal ale utilizatorilor săi. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim, protejăm și dezvăluim informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri.

Ce informații colectăm? Colectăm informații cu caracter personal ale utilizatorilor noștri atunci când aceștia ne trimit mesaje prin intermediul formularului de contact sau se abonează la newsletter-ul nostru. Informațiile colectate pot include numele, adresa de email și orice alte informații pe care utilizatorii le furnizează voluntar în mesajele lor.

Cum folosim informațiile colectate? Utilizăm informațiile colectate pentru a răspunde la mesajele trimise prin intermediul formularului de contact și pentru a trimite newslettere periodice, în cazul în care utilizatorii s-au abonat la acesta. De asemenea, putem folosi informațiile colectate pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a ne ajuta să ne adaptăm la nevoile și preferințele utilizatorilor noștri.

Cine are acces la informațiile colectate? Informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri nu sunt vândute, distribuite sau închiriate către terți. Accesul la aceste informații este restricționat la personalul autorizat al NoulPamant.ro, care are nevoie de aceste informații pentru a furniza serviciile solicitate de utilizatori.

Cum protejăm informațiile colectate? Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri prin luarea măsurilor de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea acestora în mod inadecvat. În ciuda acestor măsuri, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor cu caracter personal. Utilizatorii sunt rugați să fie precauți și să-și protejeze datele personale în toate situațiile.

Ce drepturi au utilizatorii cu privire la datele lor personale? Utilizatorii noștri au dreptul să solicite informații cu privire la datele cu caracter personal stocate de noi, să solicite corectarea, actualizarea sau ștergerea acestor date sau să solicite restricționarea procesării acestora. Utilizatorii pot exercita aceste drepturi prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.

Modificarea politicii de confidențialitate NoulPamant.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza periodic această politică de confidențialitate. Orice modificare sau actualizare va fi postată pe această pagină, iar utilizatorii vor fi informați prin intermediul newsletter-ului nostru. Utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări reprezintă acceptarea implicită a acestora.

Contact Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care NoulPamant.ro colectează, folosește sau protejează datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru. Vom face tot posibilul să răspundem în cel mai scurt timp posibil la toate solicitările.