Termeni și condiții

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului NoulPamant.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site înainte de a-l utiliza.

Informații și conținut Site-ul NoulPamant.ro este un site de recenzii produse de sănătate. Informațiile și conținutul de pe acest site sunt furnizate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfaturile medicale profesionale. Utilizatorii trebuie să ia în considerare orice informație furnizată pe acest site în contextul propriilor nevoi și situații medicale individuale. NoulPamant.ro nu își asumă nicio răspundere pentru deciziile luate de utilizatorii site-ului pe baza informațiilor furnizate.

Proprietate intelectuală Conținutul site-ului NoulPamant.ro, inclusiv textul, imagini, graficele și logo-urile sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea NoulPamant.ro. Utilizatorii nu au dreptul să descarce, sa copieze sau să modifice conținutul site-ului în orice mod fără acordul prealabil scris al NoulPamant.ro.

Responsabilitatea utilizatorilor Utilizatorii site-ului NoulPamant.ro sunt responsabili pentru orice informații pe care le furnizează prin intermediul site-ului și trebuie să se asigure că acestea sunt precise, complete și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Utilizatorii nu trebuie să transmită nicio informație prin intermediul site-ului care ar putea încălca drepturile de autor, marcile comerciale, secretele comerciale sau orice alt drept de proprietate intelectuală al altor persoane sau entități.

Limitarea răspunderii NoulPamant.ro nu își asumă nicio răspundere pentru nicio daună sau pierdere, inclusiv, fără a se limita la, pierderea de profituri sau orice daună indirectă, specială, incidentală sau consecințială care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

Modificarea termenilor și condițiilor NoulPamant.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizatorii site-ului trebuie să verifice periodic termenii și condițiile pentru a se asigura că sunt de acord cu acestea.

Legile aplicabile și jurisdicția Utilizarea site-ului NoulPamant.ro este guvernată de legile României. Orice dispută referitoare la utilizarea acestui site va fi rezolvată în mod exclus

în instanțele judecătorești competente din România. Utilizatorii site-ului sunt de acord să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România pentru soluționarea oricărei dispute.

Confidentialitate NoulPamant.ro respectă confidențialitatea utilizatorilor și protejează datele cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Acordul utilizatorului Prin utilizarea site-ului NoulPamant.ro, utilizatorul își exprimă acordul cu termenii și condițiile prezentate mai sus. Utilizatorul acceptă să respecte acești termeni și condiții și să nu utilizeze acest site într-un mod care ar încălca acești termeni și condiții sau ar încălca legile și reglementările aplicabile.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile de utilizare a site-ului NoulPamant.ro, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site.