Trei jumatati – Anthony de Mello

0

Titlul nu este un paradox ci doar un joc de cuvinte. Sunt trei jumatati de ora pe care le puteti petrece, odata sau in mai multe reprize alaturi de acest deosebit om, Anthomy de Mello. De ce? Pentru ca sub infatisarea unui preot iezuit si a unui psihoterapeut sau orator s-a intrezarit sclipirea infinita a sufletului acestuia, prin ceea ce a scris, spus sau a facut. A mers dincolo de limitarile pe care biserica sub care slujea ti le impune in mod automat atunci cand depui juramantul, pentru ca a vazut dincolo de valul de ceata ce ne este de obicei asezat peste ochi de „regulile si legile” societatii.

Trei jumatati pline de substanta, cumva similar povetelor Zen, dezvaluind printr-o simplitate uimitoare a unor comparatii inspirate Universul rugaciunii, al iubirii, al fiintarii. E greu sa sintetizezi in cateva cuvinte ceva ce exprima mult mai mult decat se aude sau se vede asa ca am sa va las sa va umpleti cel putin o jumatate de ora de energia benefic-molipsitoare a lui Anthony de Mello. Vizionare placuta!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Campionii de ping-pong sunt maestrii intuitivi ai dinamicii fluidelor

O traiectorie curba poate ajuta un aruncator sa eludeze lovitura unei bate de baseball; o lovitura cu efect puternic la...

Închide