Si viata continua

1

Chico Xavier. Daca acest nume nu va spune nimic, cred ca este timpul sa il cautati sau sa vizionati macar unul dintre cele trei titluri care au fost inspirate din „munca” de o viata a acestuia. Un medium cu o putere extraordinara de patrundere in lumile subtile, Chico Xavier povesteste ceea ce el „vede” in lumile de dincolo si cam ce ar trebui sa intelegem noi din aceasta lume si din relatiile dintre ceea ce noi facem aici si cum vom trai dincolo, ce inseamna literalmente nemurirea sufletului.

Si viata continua, mereu, mereu, mereu, in noi ipostaze si in noi corpuri, sufletul ramanand singurul observator al acestui proces si cel care beneficiaza de toate aceste „lectii”. O poveste a iubirii dintre doua suflete.

Va urez sa primiti in sufletul vostru la cel mai profund nivel posibil mesajul si insemnatatea care se oglindeste in titlul acestui film! Vizionare placuta!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

  1. nagy florina on

    cuvintele sunt de prisos , este minunat acest film , daca intreaga lume si ar face timp sa il vada , cu siguranta ca toti s ar schimba 🙂
    multa sanatate , celui care mi l a trims exact cand trebuia 🙂

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Evenimente recomandate

Luna de luna incercam sa oferim oamenilor pasi concreti catre a se re-descoperi si pentru a re-deveni acele sfere curate...

Închide