Exista destin? Sadhguru

0

Destin este un cuvânt c urezonanță puternică în interiorul nostru, pentru că înțelegerea și convingerile noastre legate de acesta modelează felul în care abordăm viața și întâmplările de zi cu zi.

Ce este destinul?

Nu știu dacă cineva poate răspunde cu adevărat la această întrebare, însă iată o perspectivă plină de bun simț și înțelepciune care poate te va face să te gândești de două ori înainte de a lua de bune dintre lucrurile care se spun acum și s-au spus de mult timp.

Sunt sigur că te-ai întrebat și tu dacă există ceva care se numește destin și dacă există ce se întâmplă cu liberul arbitru sau cu voința, ori intenția personală. Părerile sunt împărțite și, chiar dacă nici măcar Sadhguru nu poate exprima adevărul absolut, ceea ce spune este o perspectivă la care ar fi bine să contemplăm.

În acest fel, poate, vom fi motivați să căutăm în propria noastră experiență directă un răspuns la această întrebare. Atunci când motivația aceasta se naște în noi, există premiza pentru o schimbare completă. Există premiza pentru o introspecție adevărată și profundă. Există toate condițiile ca răspunsul să îl găsești chiar tu, pentru că doar tu îl poți găsi… pentru tine.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Conexiunea minte-corp este mai puternică decât credeam

Conexiunea dintre corp și minte este evidentă. Ai fi uimit de cât de puternică este aceasta și de modul în...

Închide