What the bleep do we know? Ultra-Extended Quantum Rabit Hole

0

paşii pe care ştiinţa îi face în întâmpinarea realităţii încep să lase urme clare pe nisipul destinului. avem o încercare de unificare a teoriilor fizicii prin persoana lui Nassim Haramein, avem cercetători de la CERN care certifică faptul că neutrino călătoresc cu o viteză superioară vitezei luminii şi avem paşii pe care ştiinţa îi face în certificare efectelor traduse de către fizica cuantică, nimic altceva decât ceea ce misticii şi maeştrii spirituali spun de mii de ani, dar de data aceasta având în spate cercetători, doctori şi un limbaj ştiinţific şi academic pe măsura personalităţii şi intelectului fiecăruia.

desigur nu lipsesc prezenţe care sunt practic în afara lumii ştiinţifice, cum este JZ Knight, cunoscută ca purtător de cuvânt şi chaneller pentru Ramtha, o entitate lemuriană iluminată în timpul vieţii de atunci, un fel de moş al Americilor. dar ceea ce e cel mai important e faptul că se expun concepte spirituale de către persoane care „aparent” se auto-exclud din cercul căutătorilor adevărului. de fapt, ceea ce acest film documentar vine să sublinieze este faptul că nu contează metoda, nu contează tipul de experienţe cărora observatorul le dă întâietate în cadrul conceptelor şi credinţelor personale, pentru că în final, adevărul este natura a realităţii şi se dezvăluie sub orice formă ar fi găsit în natura lui unică şi minunată, care exclude orice altă posibilitate. chiar dacă privind lucururile conceptul putem spune că nu este imuabil, pentru că e suma multor aspecte care concură pentru crearea lui, structura identificabilă poartă acelaşi nume, fie că e exprimată de legile kybalionului, răzbate din rândurile vedelor sau vine sub forma unor experimente ale unor doctori în fizică cuantică.

singurul lucru cu care trebuie să vă aşezaţi la film este răbdarea pentru că documentarul durează ceva, chiar puţin dacă stai să reflecţi puţin la natura confirmărilor pe care filmul le aduce. vizionare plăcută şi observaţie conştientă!

 

sursa:Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
precesia sufletului

matricea eterică a universului fizic conţine în structura ei nevăzută cu simţurile imediate, primare, matematica infint curgătoare a dovezilor supralumilor....

Închide