SPATIUL SPIRITULUI – O calatorie in constiinta

4

Suntem fiinte spirituale avand o experienta umana.” Iata premiza de la care pleaca acest documentar, atingand cate putin din fiecare aspect al vietii care evoluat in ultimul timp intr-un ritm din ce in ce mai accentuat catre deschiderea pe care multi dintre noi cauta sa o manifeste sau sa o dezvolte – evolutia constiintei. Un documentar despre ADEVAR si despre modul in care percepem realitatea in raport cu ceea ce putem noi suprapune peste realitatea perceputa. O largire a perspectivei, implicit a constiintei si o constientizare a faptului ca la intrebarea „Cine sunt Eu?” raspunsul nu este usor insa cateodata poate fi sintetizat printr-un cuvant: SPIRIT. Despre aspectele detaliate in documentar va las sa aflati impreuna cu invitatii ce vorbesc in cadrul acestui film si in acelasi timp sa faceti aceasta extraordinara calatorie in Spatiul Spiritului.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

4 comentarii

 1. se pare ca intrebarea mai potrivita ar fi „ce sunt?”, ca fiind o intrebare mai generala si mai cuprinzatoare, indicand calea catre raspuns mai usor, catre esenta noastra. care este singura parte din noi care este, fiinteaza?
  „cine sunt?” parca se adreseaza memoriei sau egoului si acesta va incerca sa umple raspunsul cu tot felul de definitii si forme ale importantei de sine

 2. Cu ingaduinta ta, draga Bogdan, esti pe NOUL PAMANT – SPATIU PENTRU SPIRIT. Poate fi amintire si inspiratie pentru „ce” alegi sa fii…

  Ionelia

 3. din pacate puterea noastra de a alege este foarte mica in raport cu fortele care ne constrang sa fim asa cum am fost creati, deci sansa noastra(realista nu teoretica) nu este de a alege ci de a recunoaste ceea ce suntem

 4. Draga Bogdan
  Nu ne constrange nimic, suntem noi cei adevarati care decid, sufletul nostru si mai departe prin contractul pe care ni-l alegem, spiritul nostru si ghizii.
  Alegerea oricand exista, insa exista daca vrei corectie, POTI IN ORICE MOMENT ALEGE ORICE, insa daca stii ce esti si ce trebuie sa alegi, acele constrangeri nu exista. Eu inteleg ceea ce spui, insa pentru cineva care nu patrunde ideea poate parea ori bizar ori neadevarat.

  Re-cunoasterea vine mai tarziu, dupa acceptare, dupa cautare, dupa cunoastere a sinelui. E intr-un fel constientizare a infinitului din interior.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Bikram Yoga – cele 26 de posturi corporale la temperaturi ridicate

Bikram Yoga isi trage numele de la fondatorul sau - Bikram Choudhury, care a studiat yoga cu Bishnu Ghosh, frate...

Închide