Puterea credintei – Bruno Groening

0

Pentru cei care inca nu au auzit despre fenomenul Bruno Groening, aceasta este o ocazie extraordinara de a descoperi ce inseamna Puterea credintei. Mai mult decat atat, vindecatorul minune al secolului XX, este un exemplu extrem de clar si elocvent in legatura cu ceea ce putem face, aici in acest plan de manifestare si mai mult decat atat, Bruno este un exemplu extrem de bun pentru a deveni increzatori in potentialul uman. Bruno a trecut dincolo de orice „regula” sau „prejudecata” a societatii de atunci (Germania anilor ’50) si a demonstrat o putere uimitoare manifestata in folosul celor bolnavi si saraci, o categorie extrem de numeroasa dupa cel de-al doilea Razboi mondial. Influenta pe care el a avut-o asupra celor care l-au cunoscut este semnalul clar ca dincolo de ceea ce putem percepe, dincolo de ceea ce ne putem imagina, sta un potential practic infinit. Va invit sa urmariti doua filme „scurte” – niste pasaje din documentarul Fenomenul Bruno Groening – Pe urmele „vindecatorului minune”; documentar ce poate fi urmarit apeland la Asociatia Prietenii lui Bruno Groening urmand acest – asociatie care este extrem de activa si prezenta peste tot pe glob.

Ceea ce personal mi-a ramas intiparit in memorie, este una dintre replicile pe care Bruno le oferea celor care veneau la el pentru vindecare – pentru care, apropos, nu si-a asumat decat un merit minor – si care suna in felul urmator: „Daca tu nu crezi, cred eu si pentru tine!” Deschid o usa pentru toti cei activeaza intr-un fel sau altul in acest domeniu si va intreb, oare, avand aceasta atitudine si lasand Universul, pe Dumnezeu, Constiinta infinita, Brahma, Allah sau oricum veti gasi de cuviinta sa numiti Forta infinit iubitoare ce sustine intreaga Creatie, sa lucreze prin voi, nu vom vedea in curand, din ce in ce mai multe „Fenomene” asemanatoare lui Bruno?

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Campul magnetic al Pamantului si Constiinta

de Campul magnetic al Pamantului este implicat in perturbari sau morfisme. Acest fenomen are loc inter-dimnsional, iar efectul este cresterea...

Închide