Gregg Braden: vindecarea instantanee a unei tumori prin puterea intenției

0

Daca inca te mai indoiesti de propriul potential, daca inca te mai indoiesti de ce anume poti fi capabil atunci cand iti recunosti forta interioara, atunci cand realizezi ca inauntrul tau ai toate cele necesare pentru a te vindeca, pentru a trai o viata plina de frumos, intelepciune, iubire si armonie, mai gandeste-te odata!

Sunt oameni care incearca sa iti aminteasca aceste lucruri sunt oameni care stiu din proprie experienta, nu din teorii si filosofii ca ceea ce Esti depaseste cu mult ceea ce ai fost invatat ca esti. Iata aici unul dintre ei. Priveste la aceasta filmare, in direct, a modului in care, 3 oameni care au inteles ca poatra inauntrul lor un tezaur, o forta nelimitata, vindeca in 2 minute si 40 de secunde o tumoare care in general medicii spun ca este incurabila. Si aminteste-ti ca daca un om poate, oricine poate, chiar si tu. Ai nevoie doar de lucru cu tine insuti, ai nevoie doar sa iti amintesti si sa realizezi cine Esti defapt. Nu mai crede tot ce iti spune o viziune limitata a societatii in care traiesti, nu mai lua totul de bun, cauta, intreaba-te, experimenteaza, indoieste-te, dar nu de tine ci de cunoasterea ta de pana acum, sparge limitele micului Eu din care privesti existenta si poti deveni Existenta insasi. Un discurs emotionant si inspirational sustinut de catre Gregg Braden, in care ni se aminteste de fapt ca potentialul nostru este infinit.

Cu drag!

Vizionare placuta!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Albinele pot „da timpul înapoi”

Cercetatori de la Arizona State University au descoperit ca albinele mai batrane inverseaza cu efcienta imbatranirea cerebrala atunci cand preiau...

Închide