Eckhart Tolle invitat la Oprah Winfrey

0

Daca Buddha s-ar fi nascut in Germania, probabil ca ar fi devenit constient de Sine pe o banca intr-un parc, asa cum a fost cazul lui Eckhart Tolle. Daca Eckhart Tolle s-ar fi nascut print, poate ca nu ar mai ajuns pe culmile depresiei, spunandu-si: „I cannot live with myself!” – adica „(EU) Nu mai pot trai cu mine!”. Pentru cei care vor sa patrunda una dintre ideile de baza ale transcendentei corpului si mintii, Eckhart Tolle este un inceput perfect. Plin de o intelepciune joviala, inteleptul urban Eckhart Tolle desface miturile in care credem atat de puternic si ne pune in fata momentului prezent prin fiecare afirmatie, exercitiu sau meditatie pe care le propune, fiind ca un magnet care te atrage inexorabil catre a re-deveni viu… si cum altfel, in clipa in care Constiinta este vie: ACUM. 

Poate sunteti familiarizati cu Puterea prezentului si daca nu sunteti, aceasta este o carte pe care va recomand sa o cititi, incet, in ritmul in care un batran isi piaptana barba. Pana atunci, va recomand un interviu care a deschis multi ochi si a pus multe minti sa se intrebe unele intrebari pe care nu si le pusesera niciodata pana atunci… si totul in numele unei vieti mai bune, mai profunde, mai pline de bucurie.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cei zece pași ai iluminării

Extras din cartea: Secret Tactics: Lessons from the Great Masters of Martial Arts, (Tactici secrete: Lectii de la Marii maestrii...

Închide