DMT – Molecula spiritului

0

O călătorie fascinantă, un discurs dualistic, atât perceput prin prisma experimentelor şi al ştiinţei, care priveşte la nivel molecular structura bio-chimică a dimetiltriptaminei (pe scurt DMT) dar şi prin prisma unei apropieri spirituale asupra subiectului, completând acele spaţii pe care cercetarea ştiinţifică actuală nu le va putea umple.

Pe scurt, atât cartea cât şi filmul doctorului Rick Strassman, profesor de psihiatrie la Universitatea din New Mexico, descriu saltul pe care acesta l-a făcut urmărind experimentele făcute cu această substanţă, experimente care au adus cumva lumină asupra legăturii dintre proprietăţile halucinogene ale acestei substanţe (de exemplu în amestecul pe care şamanii îl folosesc în transele lor sub numele de ayahuasca) şi experienţele spirituale. Faptul că această substanţă se găseşte şi în corpul nostru (bănuită pentru secreţie este glanda epifiză sau pineală) sau în corpul animalelor, dar şi în diverse plante, coduce firul director al acestei poveşti în conştiinţă către o imagine mai largă, o parte mică din adevărul pe care acest subiect îl aduce la lumină.

Porniţi într-o călătorie colorată, plină de elemente de mister şi prezentată de un împătimit al subiectului Joe Rogan. Viziune plăcută!

DMT-Molecula spiritului(Documentar)

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Munay Ki

"Te iubesc" sau "Fii aşa cum eşti" - o traducere aproximativă pentru cele două cuvinte care sunt o combinaţie interesantă...

Închide