Codul lui Moise

0

Documentarul de faţă este practic atât o continuare cât şi un ante-mergător pentru filmul the Secret, datorită naturii informaţiilor conţinute în el. Este acel cod secret (dar pe care oamenii erudiţi şi cultivaţi de pe vremea lui Moise îl cunoşteau şi îl foloseau în consecinţă) care a făcut posibile miracolele din acele timpuri, dar pe care conducătorii acelor timpuri le-au considerat mult prea periculoase a fi cunoscute de tot poporul. În consecinţă, având un tampon de aproximativ 2000 de ani, informaţiile care compun acest cod au reieşit la iveală şi se aşează lângă celelelalte care au irumpt din conştiinţa colectică ca afect al ridicării vibraţiei umanităţii şi a mamei pământ, individualităţi fiind capabile să „citească” aceste informaţii sau pur şi simplu să meargă şi să scoată la iveală documente şi/sau inscripţii prin care aceste informaţii sunt relevate.

„Eu sunt cel ce sunt” e practic dovada existenţei spiritului în structurile umane şi automat al puterii creatoare a acestuia, a posibilităţilor nelimitate pe care acest adevăr le deschide. Porniţi aşadar în această minunată călătorie de auto-descoperire.

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
DMT – Molecula spiritului

O călătorie fascinantă, un discurs dualistic, atât perceput prin prisma experimentelor şi al ştiinţei, care priveşte la nivel molecular structura...

Închide