CHAKRELE ILUMINATE

3

Despre podul curcubeu care face legătura dintre energia bazală a lui Kundalini care îşi caută polul magnetic opus către care tinde fără sfârşit, Shakti, poate aţi auzit. Dacă nu, puteţi viziona un documentar foarte bine realizat cu o grafică de excepţie realizată de Alex Wayne, în care vocea şi intenţia puternică a producătoarei Anodea Judith ne poartă într-o călătorie unduitoare ca energia ce urcă şi coboară de-a lungul Shushumei trecând prin fiecare din cele 7 porţi energetice: chakrele. Şi pentru căî orice lucrare pentru a avea stabilitate trebuie stabilită într-un triunghi, alăturăm muzica lui Robin Silver şi avem tabloul complet. Vă urez o frumoasă călătorie în conştiinţă!

The Illuminated Chakras from PuMi on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

3 comentarii

 1. Documentarul Chackrele Iluminate, nu este disponibil, ar fi recomandat de remediat acest lucru, noi ceilalți îi putem da de urmă dar dă rău pentru site 🙂

  namaste

  P.S.
  Sper să nu gresesc dar, setarea autoreply-ului din serverul vostru ptr newslleter necesita o modificare din punctul meu de vedere, adresarea numai cu numele de familie ne duce un pic inapoi in timp, pe vremurile apuse in 89, dar pana si atunci exista o formula de adresare mai soft datorita acelui „tovarase” pus inaintea numelui de familie

 2. Mulţumim Răzvan, din păcate într-adevăr varianta tradusă în română a dispărut şi până am să găsesc una potrivită am pus varianta în engleză.
  În ceea ce priveşte newsleterul am să verific dar din câte ştiu eu foloseşte numele întreg, poate te-ai înscris doat cu un nume… oricum nu cred că un detaliu atât de mic poate de-compensa conţinutul :), esenţa nu e acolo.
  Să ai o zi minunată şi o săptămână şi mai şi!

 3. ok. am verificat. Sistemul ia primul nume din cele două ale persoanei înscrise. Dacă tu te-ai înscris folosind o formulă de tipul nume+prenume ăntr-adevăr ia numele de familie. Din câte văd eu nu există opţiuni să le introduci pe amândoua aşa că e la noroc.
  Şi ştii că întotdeauna un lucru care ne deranjează ne atrage atenţia către un aspect al nostru care poate mai trebuie îmbunătăţit.
  Din întâmplare şi pe mine mă cheamă Răzvan şi e nume mic, dar multă lume crede că numele meu de familie, care e Filip e nume mic… deci la mine şi mai mare confuzia.
  Cât despre vremurile apuse, nu rămâne decât să ne punem cravată şi să cântăm, dar cu inima deschisă, căsi toate au fost pentru noi experienţe care ne-au adus AZI, AICI, ÎMPREUNĂ, fie că vrem să recunoaştemasta sau nu.
  Namaste

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
THE QUANTUM ACTIVIST

Încearcă să îl demonstrezi pe Dumenezeu folosind limbajul sau ştiinţa. Ai să priveşti atunci paradigma ştiinţei care asta încearcă de...

Închide