Cel mai profund adevar al existentei umane

0

Eckhart Tolle este „intamplator” autor al cartii Un Nou Pamant si exact aceasta este tematica acestui documentar, in fapt o conferinta publica tinuta la Rshikesh in India. Acesta este un film documentar extrem de simplu si la obiect, maetrul si obiectul sau: ideea, care, in acest caz se dezvaluis sub forma unui adevar inaltator. Sub forma treimii care se manifesta in constiinta celor care se trezesc si construiesc Noul Pamant pe aceasta fundatie: acceptare, bucurie si entuziasm. De fapt manifestari ale constiintei, ce nu sunt altceva decat traduceri corecte ale IUBIRII.

A fi in momentul prezent este, in perspectiva lui Tolle, una dintre caile catre eliberarea de „iluzie” si intrarea permanenta in Rai: prezenta constienta a fiintei infinite, care nu mai este limitata de senzorialul brut al perceptiei mentale ci este infinta, eliberata prin constiinta iubirii spiritului fiecaruia.

Va invit sa va linistiti, sa trageti aer in piept si sa ascultati cuvintele frumoase si trezitoare ale Maestrului Prezentului: Eckhart Tolle.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Chi Nei Tsang – Organele emotiilor – partea 1

Cati dintre noi am fost antrenati sau ni s-a dat voie cu adevarat sa simtim? Emotiile ne ofera informatii daca...

Închide