Buddha – documentar

0

Astăzi pășim pe o cale veche, luminoasă, plină de înțelepciune. O viață extraordinară care ne impactează și astăzi, la mai bine de 2,500 de ani distanță. Buddhismul poate că nu este o oglindă perfectă a ceea ce Gautama Sidhartha Buddha a realizat, însă viața lui este în mod definitiv farul care îi ghidează pe cei care se dedică acestei căi.

Viața, filosofia, înțelepciunea vie de viață, înțelegerea și toate celelalte calități care au făcut din Buddha una dintre cele mai luminoase figuri ale ultimelor milenii pe Pământ sunt reflectate de acest documentar în care vă invit să vă afundați ca într-un retreat Vipassana: complet și cu conștiență deplină. Iată cum, atunci când vin din profunzimea spiritului, acțiunile și cuvintele cuiva pot deveni adevărați vectori de dezvoltare și de trăire. Până la urmă, important este ce facem noi cu aceste informații și cum le facem nestemate vii în viața noastră.

https://youtu.be/OkG1V95v2E0Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
O școală din Pittsburgh predă compasiunea și calmul cu prgrame de mindfulness

Școlile publice din Pittsburgh au intrat în rândul educatorilor care aduc practica mindfulness către studenți zilnic. Aceste tipuri de programe...

Închide