Deepak Chopra, un interviu

0

Deepak Chopra este un personaj binecunoscut în lumea spirituală și numai, prietenia sa cu Michael Jackson și clinica pe care a construit-o din fonduri proprii, abordările sale orientate către știință și cunoaștere, dar bazate pe cunoașterea orientală veche de milenii făcând din el un personaj interesant.

Dacă ai curiozitatea să asculți ce are de spus, este poate un contra-balans interesant pentru Sadhguru sau o variantă ceva mai profundă a lui Joe Vitale, după întâlnirea sa cu Dr. Hew Len. Sunt importante punctele pe care le discută pentru că aduce în aceiași ecuație viziunea științifică și spiritualitatea, non-dualitatea, subiecte pe care știința din ziua de astăzi începe cu curaj să le exploreze de exemplu în cadrul unor festivaluri internaționale precum Science and Non-duality.

Ceea ce cred că este important este să ne deschidem mintea către alte perspective, pentru că, pentru majoritatea dintre noi, aceea este poarta ce conduce către libertatea interioară. Fără aceasta, libertatea poate să ne păcălească și să se transforme doar într-un atașament mai subtil. Cunoașterea realității de dincolo de simțuri, ceea ce încearcă fizica cuantică și cercetători precum Nassim Haramein sau Gregg Braden, adică unificarea viziunii pe care o avem asupra realității într-o formă coerentă, ar trebui să includă cunoașterea pe care Deepak Chopra o susține cu atâta elocvență și șarm. Dacă luăm în considerare că această cunoaștere i-a facilitat metode eficiente și inovatoare de tratament în propria clinică, avem imaginea unui interviu extrem de interesant pe care avem plăcerea să îl urmărim tradus. Mulțumim celor care au facilitat această traducere și salutăm astfel de inițiative care ne ajută să ne deschidem mintea și în același timp să putem să ne deschidem către noi perspective.

https://youtu.be/aGmf2YFv7XoAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Sucul de soc poate elimina complet simptomele de răceală și gripă în 48 de ore

Potrivit oamenilor de știință, siropul de soc negru este ceva ce ar trebui să avem cu toții în casă în...

Închide