Calea de mijloc – un film scurt care TREBUIE vizionat

0

Nu prea sunt multe de spus, imaginile vorbesc de la sine. Prezentarea filmului, de mai jos, este tot ceea ce trebuie adaugat… restul ramane la latitudinea fiecaruia, pentru ca fiecare dintre noi poate schimba aceasta stare de fapte. Priveste de doua ori la ceea ce faci si simte ca TOT ceea ce faci impacteaza intr-un fel sau altul. Oare inima ta ar lasa asa ceva sa se intample?

„MIDWAY, a Message from the Gyre este un film scurt. Este o calatorie vizuala foarte puternica in mijlocul unei tragedii a mediului. Pe una dintre cele mai izolate insule de pe Pamant, zeci de mii de pui de albatrosi zac morti pe pamant, corpurile lor fiind pline cu Mizeria de Plastic din Pacific. Reintorcandu-se mai multi ani la rand pe insula, echipa noastra a fost martora la ciclurile vietii si ale mortii ale acestor pasari si o prezinta ca pe o metafora in maim ulte straturi ale timpului pe care il traim. Avandu-l pe Chris Jordan in postura de ghid, am trecut prin focurile terorii si a durerii, in fata acestei tragedii – si complicitatea noastra la ea – din plin. Si in acest proces, gasim o cale neasteptata in a trai o experienta transformatoare a frumusetii, acceptarii si a intelegerii.”

MIDWAY a Message from the Gyre : a short film by Chris Jordan from Midway on Vimeo.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Secretele Scientologiei – videoclip in engleza

Scientologia are o intreaga istorie de a-si aduce la tacere criticii. Daca vreti sa stiti de unde provine aceasta istorie,...

Închide