Bunker Roy: Invatand de la miscarea descultilor

0

Pe vremea când am vizionat acest documentar nu ştiam că am să fiu parte integrantă dintr-un proiect de eco-village. Se confirmă astfel faptul că e foarte important să fim atenţi la sincronicităţile care ne ies în cale în viaţă, la toate aspectele fiinţării. Este minunat când aceste fire se leagă şi poţi vizualiza minunata mandală a vieţii tale.

Dar documentarul nu este despre asta, e despre puterea şi valoarea personală a fiecăruia şi ne scoate în evidenţă ideea că lumea de mâine se va schimba prin aportul fiecăruia şi că de aceea e atât de important să te schimbi pe tine şi să te integrezi în curentul „mâine” mai întâi pe tine şi apoi lumea te va urma când va înţelege, va simţi şi va trăi în acea energie.

Pentru cine nu ştie, sunt arhitect şi ştiu ce înseamnă să proiectezi un complex, să îi dai viaţă şi să îl amprentezi cu sufletul tău, să laşi inspiraţia să te cuprindă şi apoi să fi destul de iscusit ca să şi traduci inspiraţia în tehnica de construcţie propriu-zisă. Este cumva similar cu procesul de aducere în conştienţă a informaţiilor aduse din extrasenzorial, depinde de talentul şi de munca şi determinarea fiecăruia în a reuşi din ce în ce mai mult şi mai fidel. Este, ca şi în cazul arhitecturii, o muncă mereu reînnoită, o căutare constantă şi învăţare continua, o curgere neoprită.

E un film pe care orice om care s-a gândit măcar o clipă la viitor trebuie să îl vadă. Chiar putem învăţa multe şi despre valoare şi despre comunicare şi despre potenţial sau naturaleţe, inteligeţă şi înţelepciune. Vizionare plăcută, şi de ce nu, o viziune la fel de frumoasă şi completă ca a desculţilor din India!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Puternicul atac de iluminare al lui Jill Bolte Taylor – un documentar inaltator

Rareori ai ocazia să poţi să pui laolaltă ştiinţa, credinţa, infinitul, înţelegerea... iar acest documentar este, după părerea mea, unul...

Închide