Visul

0

Visez. Lumea e o plăsmuire a proprie imaginații, dacă mă dau destul de înapoi și văd de AICI, de unde totul pornește. Cu toate acestea, visul nu este doar un vis, ci, atunci când mă apropii, atunci când ALEG conștient să mă micesc sub forma unei ființe umane, visul e tot. Chiar și atunci când visez noaptea, nu e doar vis, e mult mai mult, dar apoi, dimineața, nu îmi mai aduc aminte cum este să visezi…

La fel și în stare de veghe. Privesc ecranul și spun: NU VISEZ. Dar totul nu pare decât o imagine cu claritate maximă, o frumusețe pe care nu poți să pui mâna decât cu sufletul, cu imaginația, cu visul însuși. Doar atunci când visul și tu sunteți unul și același TOT, doar atunci poți să înțelegi ce este visul, iluzia, Maya.

Nu există descriptori corecți sau care să facă mai mult decât să îți puncteze cum să te uiți ca să ”vezi” și tu asta. Dar când vezi, imaginea de mică rezoluție devine ultra-HD, profunzimea devine ireală, iar marginile ecranului pe care vezi VISUL, devin vizibile. Și asta nu este decât o altă treaptă prin care trecem cu toții.

Vise.

Symphony of Light – Kauai Timelapse from Michael Shainblum on Vimeo.

 Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Trei motive pentru care oamenii nu reușesc să își schimbe starea interioară prin ”Procesul de Transformarea al emoțiilor”

1. Oamenii aplică Procesul transformării emoțiilor pentru a-și schimba circumstanțele vieții Atunci când cineva se concentrează pe schimbarea circumstanțelor vieții...

Închide