Vibratie si lumina

0

Lasa sunetul sa vina la tine, pur, nealterat, neinterpretat si doar asculta-l. Lasa-l sa te patrunda, pana in cea mai mica molecula posibila din tine. Pana in ceea ce este imaterial si diafan si doar un parfum subtil a ceea ce esti cu adevarat. Vibratia este o dovada a vietii, a energiei vii care se moduleaza in tonurile fericirii, ale pacii si ale iubirii.

Si apoi lasa imaginile sa curga, fara sa le spui pe nume, fara sa le pui eticheta, fara sa opresti curgerea, tocmai prin interventia ta. Cuprinde intreaga imagine, cadrul care o contine si chiar dincolo de ea. Doar lasa lumina sa iti vorbeasca, sa iti vorbeasca in culori, in forme, in distante si luminozitate. Priveste ca un copil care nu a invatat inca acele cuvinte care iti vorbesc despre ce se vede in imaginile acestea.

Si apoi, incet si natural, lasa-le sa se imbine, sa devina o Simfonie de vibratie si lumina, o oglinda a interiorului tau, o poezie a sufletului. Si ramai acolo, in taramul fara forma din care se nasc deopotriva si sunete si lumini si umbre… si corpul tau, emotiile, gandurile. Toate doar repere ale unei experiente vii.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Acesti oameni si-au vindecat diabetul in 30 de zile cu o singura schimbare

Diabetul este una dintre bolile cu cea mai mare crestere a incidentelor din epoca noastra. Potrivit American Diabetes Association, in 2012,...

Închide