Ascuns

0

Esențele adevărate stau ascunse sub aparența lucuruilor. Întotdeauna, acel mic element ascuns, se dovedește a fi mult mai important decât fațada. E un îndemn la a căuta și a ne întreba mereu în legătură cu absolut orice ,dar păstrând mereu vie încrederea în faptul că sufletul nostru este cel care conduce întreaga călătorie și că tot el, sufletul, ascuns vederii sau percepției, înțelegerii, simțirii, este cel care ști exact de ce anume avem nevoie și tot el este cel care nu știe să greșească niciodată, pentru că perfecțiunea este a doua sau a treia sa natură – în ideea în care toate cele care se întâmplă sunt parte din planul sufletului nostru.

Vezi frumusețea din aceste imagini? Este ea izbitoare sau este un element ascuns, misterios, neștiut, cel care te face să rămâi plin de uimire și recunoștință pentru ceea ce se arată privirii sau auzului. De ce anumite imagini, natura sau anumite culori ne liniștesc, iar altele ne agită? Cum de aceste combinații de culoare, formă, miros, sunet și energie crează atât de multă pace interioară… de ce nu ar crea aceleași efecte și niște imgini cu niște stâlpi din beton, în număr similar și în nuanțe similare?

În același fel, stau ascunse în noi Graalul, Cutia Pandorei și cine știe ce alte nestemate – lampa lui Aladin – dar noi nu le descoperim pentru că știm. Nu căutăm acel ceva ascuns în aparența lucurilor… întocmai oamenilor de știință care nu se mulțumesc cu nicio concluzie și caută constant, investighează cu curiozitate. Să căutăm deci acel nevăzut ascuns și să nu ne oprim niciodată! pentru că asta face sufletul nostru mereu, constant, clipă de clipă.

https://vimeo.com/261794608Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Practică acest exercițiu de respirație de 3 minute pentru a te calma în orice situație

Viața este plină de haos ce ne provoacă stres și catastrofe constante. Ți-ai pierdut cheile când deja erai în întârziere...

Închide