Transformare

0

MIșcare, observată, studiată, intim legată de transformare. O transformare din omidă în fluture, din inconștiență în conștiență. O călătorie fascinantă, în care singura constantă este transformarea. Dintr-o formă în alta, dintr-o culoare în alta, dintr-o energie de o polaritate în alta.

Și totul se leagă de perspectiva subiectivă pe care o avem asupra realității. Se leagă de modul în care interpretăm prezentul numai prin prisma trecutului. Dacă am avea acces la viitor am fi cu totul și cu totul altfel, am crea prezentul, nu pe baza celor cunoscute până atunci ci am fi vii în acest prezent continuu, creând fluturi, nu omide.

Tu, în ce te transformi când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori și ce devii atunci când totul ți se așează în palmă, transformând gheața din inimă în curgerea fluidă a apei sufletului? Dacă timpul nu ar curge în mintea noastră doar înainte, oare am mai repeta greșelile viitorului?

Cum ar fi dacă noi ne-am mișca precum melcii, iar ei pentru noi ar fi doar niște comete trecătoare pe ecranul conștiinței? Unde este adevărul pe care îl căutăm cu toții. Unde poate fi? Altundeva decât aici, viu, observând transformarea continuă a energiei… în eternitate.

Jokemedia Timelapse Showreel from Jokemedia on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
2300 de ani mai târziu, teoria lui Platon despre conștiință este confirmată de neuroștiințe

În 2008, neuro-cercetătorul Giulio Tononi de la University of Wisconsin-Madison’s Center for Sleep and Consciousness a enunțat propria ””, fiind acceptată ca...

Închide