Sincron

0

Există o legătură invizibilă, de cele mai multe ori, care este un elixir misterios, o undă pe care de cele mai multe ori o ignorăm, care ordonează lucrurile, fenomenele și realitatea într-un mod sincron. Este ca o mare de experiențe care se întâmplă într-un mediu omogen, invizibil, mediu care este în același timp fondul care permite experiența, experiența însăși dar și mediul care observă experiența.

Atunci când suntem prezenți, în adevăratul sens profund al prezenței, cu conștiența faptului că suntem această prezență vie, existența însăși, sincronicitatea își dezvăluie diversele aspecte care modifică în mod fundamental experiența. Devenim niște alchimiști în adevăratul sens al cuvântului, descoperind secretele fundamentale ale existenței… sau cel puțin anumite fațete ale acesteia, pentru că existența însăși este infinit misterioasă.

Sincron, căutând un film care să reflecte acest fenomen, memoria în mod spontan răspunde filmului anterior vizionat, care se numește Milan… o amintire plină de sens, care a eliberat o depresie care părea de netraversat și al cărei semințe au devenit în ziua de astăzi fructe zemoase și pline de parfum și gust. În același fel, orice experiență este un portal către infinit, către timpul sincron, către spațiul sincron.

Sincron, cu fiecare cadru al filmului, la fel ca în fiecare cadru al vieții, ceva se întâmplă și ceva observă. Când cele două fuzionează în mod sincron este la fel ca atunci când aparatul de filmat focusează pe un obiect și deodată imaginea se clarifică. Deodată, sunetul de fundal, care era doar ca un zgomot de fond, devine clar și are sens, în același fel cum viața devine sensul în sine și în mod sincron, experiența devine frumos, bucurie, extaz.

Sincron… începe imaginea să curgă pe ecran.

https://vimeo.com/302621498Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Acest studiu sugerează că gravitația este o consecință a mecanicii cuantice

O echipă de fizicieni teoreticieni are o nouă explicație halucinantă pentru felul în care este Universul nostru și legat de...

Închide