Simț/simțire – minte

0

Cum ar fi dacă textul pe care îl citești ar fi doar niște pete de cuoare, fără sens, fără nicio însemnătate. Cum ar fi dacă formele pe care le vezi nu ar mai avea etichete în mintea ta. Cum ar fi dacă sunetul pe care îl auzi nu are nicio încărcătură emoțională, nu produce nicio undă în mintea ta. Cum ar fi dacă tot fondul sonor nu ar însemna nimic, dacă ar fi ca și cum nu ar fi prezent, doar o unduire indefinită într-un spațiu infinit.

Cum ar fi dacă pentru o clipă, mintea ta nu ar mai asocia nimic imaginilor, formelor, sunetelor… cum ar fi dacă toate simțurile tale ar fi încleștate la maxim pe această clipă, cum ar fi? Cum ar fi dacă întregul tău corp ar face parte și el din acest dans fără noimă, fără mișcare, fără sonor, fără nimic care să îți aducă aminte de cuvinte precum: viață, minte, emoție, sens, simțire. Cum ar fi?

Cum ar fi dacă și aceste cuvinte s-ar pierde încet încet în mintea ta, rupându-se de context și devenind una cu albul (fără sens) al întregului care este de fapt viața. Cum ar fi să revii apoi la text, la culoare, la sunet, la emoție. Și apoi din nou. Și din nou înapoi ca valurile unei mări. Cum ar fi? Și de ce nu?

https://vimeo.com/sherpascinema/intothemindAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Zeci de mii de găuri negre în centrul Căii Lactee

O echipă de astro-fizicieni de la Columbia University a descoperit zeci de găuri negre care sunt strânse în jurul Sagittarius...

Închide