R.E.M.

2

Noaptea. Dimetiltriptamină. Random eye movement. Somn. Salt în astral cu ajutorul corpului astral. Practic o imersiune ca o infuzie într-o lume paralelă a emoţiilor, a sentimentelor, a trăirilor. O clepsidră uriaşă prin care curgem cu toţii printre picăturile de adevăr care ne compun corpurile fizice şi subtile. Un exerciţiu de admiraţie al frumuseţii nopţii poate deschide uşa unei fericiri echilibrate, dar atât de profunde.

Lasă-te purtat de valul acesta pe care inima ta îl simte şi devino! Deschide ochii şi priveşte frumuseţea. În orice! În oricine! Lasă coaja deoparte. Fii profund, dar în acelaşi timp dă-ţi voie să visezi şi să te joci. Profunzimea fără margini e apanajul spiritului. Visarea conştientă sau inconştientă e apanajul sufletului, iar joaca e din fizic. Priveşte ca şi cum ai fi în somn aceste imagini, fă-le visul tău lucid, lasă-te să crezi acest lucru şi vei simţi cum aura ta se expandează în infinit şi devine o sferă uriaşă, ce cuprinde întreg universul, Tom Kenyon o numeşte sfera tuturor posibilităţilor.

Pe inspiraţie aura se cotractă şi revine lângă tine odată cu liniştea, armonia, bucuria. Fii UNA cu Universul pentru că Universul e UNA cu tine!

Nocturnal – Scenes of the Southern Night, Western Australia and Chile. from Colin Legg on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

  1. Aceste 5 minute magice m-au umplut de o liniște cum greu o găsim în viața de zi cu zi. De câte ori simt nevoia să evadez din real, mă uit la aceste peisaje minunate(precum și sunete din natură și ciripitul păsărelelor)și mă încarc de o energie care-mi dă o bucurie imensă. Observ că de un timp încoace simt tot mai des nevoia de liniște interioară și asta mă cam pune pe gânduri.
    Mulțumesc pentru clipele minunate pe care mi le-ați oferit și voi încerca și eu să le dau mai departe altora care au nevoie de ele.

  2. E cel mai frumos dar, acesta pe care ni l-ai făcut cu atâta dărnicie. Îţi mulţumim şi sperăm că mai sunt şi alţii cărora le putem oferi o bucăţică din sufletul nostru.
    Liniştea e căutarea sufletului, ştie că rebuie să îşi găsească reperele ca să îşi poate deschide aripile.Şi în ritmurile, culorile, mirosurile, sunetele naturii găsim o linişte infintă. Iubirea aşteptându-ne să o culegem!

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
RESPIRATIA – tehnici practice

Respiraţia e legătura primară, supraconştientă cu planul astral, de unde şi aduce prana (energie vitală), de altfel în Yoga respiraţia...

Închide