Profunzime

0

Purely Pacific Northwest from John Eklund on Vimeo.

Ai stat vreodata sa privesti cu adevarat la profunzimea lumii in care traiesti? Ai reusit vreodata sa intri dincolo de presiunea superficiala pe care planul fizic o interpune intre tine si lumea nevazuta?

Privitul cerului noaptea este un exercitiu bun pentru aceasta constientizare. Singura cerinta pentru a reusi in acest demers este sa faci un exercitiu de imaginatie. Sa pui stelele de pe cer pe diverse planuri paralele fata de pozitia observatorului – adica a ta – la distante din ce in ce mai mari si sa incerci sa le suprapui, oferind profunzime acestui plan 2d care ti se arata – Cerul noptii. Cand reusesti sa faci aceasta departajare, smulgand micile luminite din linistea lor bi-dimensionala se petrece un fenomen fascinant care nu se poate compara decat cu observarea aurei umane: devii deodata din ce in ca mai mare pentru ca iti creste sufletul la dimensiuni cosmice, pentru ca el, esenta divina din tine, adevarul tau mai profund, ideea de sine la adevarata sa valoare, STIE. Stie ca e parte din maretul organism care i-a dat nastere si ca in continuare e parte din viata infinita care pur si simplu ESTE.

Da profunzime in acest fel tuturor lucurilor din viata ta, mergand atat cat imaginatia si puterea intentiei tale iti dau voie in acest moment si cauta dincolo de pojghita acele fructe imens de frumoase pe care lumea le are pentru tine si simte-le parfumul si simte-le textura moale si minunata, priveste-le forma perfecta si apoi fiecarei componente aplicai aceiasi tehnica pentru a ajunge dincolo de forma si culoare si sa gaseste-i aceiasi profunzime chiar si in cea mai mica particula la care va puteti gandi sau puteti visa. Pentru ca acea substanta ce sta la baza tuturor lucururilor, manifestarilor si a tot ceea ce este este IUBIREA. Un concept – prezenta atat de vast incat se confunda cu vidul absolut pentru ca poate lua orice forma sub imboldul energiei interioare, care, cu cat este mai profunda sau mai sincera si neinteresata devine fruct pentru zei.

In profunzime, TOT straluceste.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Universul electric – partea 1

Introducere de Dan Eden Imaginea de deasupra este universul nostru. Nimeni nu ar putea face o asemenea fotografie, pentru ca...

Închide