Perspectiva diferita

0

Încercă mereu să schimbi perspectiva, să deschizi noi uşi, să imaginezi noi ipostaze şi noi perspective. Ceea ce tehnica actuală permite deschide, în mod paradoxal, dacă ştii cum să priveşti, posibilităţi nelimitate. Clipul de mai jos este un exemplu perfect. Dar ceea ce este cel mai important e să menţii speranţa, să pui bunăstarea şi armonia în faţa tuturor lucrurilor pe care le întâlneşti în viaţă şi să mergi înainte. Pentru că totul e o minunată carte, cu poveţe şi ilustraţii minunate. Trebuie doar să învăţăm să dăm pagina din când în când şi să citim cu atenţie ca să învăţăm.

Aceiaşi tehnologie care ne transpune în stare alfa la calupurile publicitare – lucru lesne de observat dacă aveţi copii în cameră când încep reclamele – ne poate ajuta de exemplu să facem călătorii astrale, sau să începem să le facem. Aceiaşi tehnologie ne suplineşte parte din supra-simţuri în ceea ce priveşte transferul de informaţii. Avem la îndemână o bibliotecă Akaşă ambulantă în Internet, trebuie doar să înţelegem că nu e construită la fel ca cea de „SUS” şi că trebuie filtrată mereu prin Sine. Că trebuie să nu luaţi nimic de-a gata şi că trebuie să vă informaţi din mai multe surse, să priviţi problema din câte unghiuri puteţi. De aceea imaginile de mai jos sunt exemplare pentru acest exerciţiu. Exerciţiu de imaginaţie. Spor la căutare!

Bonsai Burma from joerg daiber on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O civilizatie pierduta pe fundul oceanului Indian

Arheologii cred că există ruine ale unei civilizaţii pierdute sub apele Oceanului Indian Dovezile sugerează că oamenii au trăit în...

Închide