Lumini si umbre

0

Nu stiu cati dintre voi isi aduc aminte de „minunatul” serial Lumini si umbre, nici nu e important, era doar un exercitiu de memorie. Era doar o incercare de a arunca o nada pentru a verifica daca mai stiti de unde veniti si unde va indreptati. De ce e atat de important acest joc viitor-trecut, umbra – lumina? Pentru ca el, jocul, dezvaluie acele detalii care in mod normal sunt ascunse privirii, daca privesti direct in soare, poate vei experimenta niste fosfene dar realitatea inconjuratoare va fi scunsa sub stralucirea imensa a luminii. In acelasi mod Serafimii isi protejeaza ochii de lumina lui Dumnezeu cu cele sase aripi – simbol al intelepciunii hexagonului dar si al echilibrului in acelasi timp.

Din acest joc de lumini si umbre invatam sa fim mai buni, sa pretuim lumina si intunericul deopotriva pentru ca absenta unuia inseamna automat absenta si celuilalt, deci, sa privim mai atenti la ce umbre aruncam si incotro porneste lumina din noi si intalneste obstacole ce lasa umbre. Deopotriva, ambele aspecte sunt importante si ne fac sa crestem. Trebuie doar sa privim detasati acest „joc” de lumini si umbre si sa „vedem” cu adevarat unde suntem noi in tot acest joc. E benefic sa ne vedem ca joc in sine, ca radiatie de lumina si ca umbra proiectata, toate la fel de minunate ca toate cele ce sunt. Sarbatori fericite!

 

Grand Canyon : Blink of Time from GOTM Films on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Diete pentru detoxofiere – partea 1

Viata de zi cu zi produce toxine - nu ai cum sa eviti acest lucru. "Suntem expusi la cantitati mari...

Închide