Lumină și întuneric

0

Lumină și întuneric. Sus și jos, Cald și rece. Mișcare și nemișcare. Sunet și liniște. Roșu și verde. Moral și imoral, Bine și rău… toate aspecte, forme polarizate ale aceluiași mister impenetrabil, care este viața. Dansul etern al timp-spațiului își țese infinita pânză pe conștiința plină de luminozitate și înțelepciune dincolo de înțelegerea noastră.

Există libertate dincolo de polaritate și non-polaritate, dincolo de timp și non-timp, dincolo de spațiu și vid, există o libertate mult mai simplă și mult mai curată decât orice adevăr non-dual. Mai simplu decât simplul cel mai simplu, acolo unde totul este așa cum este. Până și idei mărețe cum ar fi sfințenia, măiestria, iluminarea, nu sunt decât niște concepte care nu străpung aura de mister a infinitului. Nici măcar liniștea sau iubirea cosmică pe care le experimentăm în stările non-duale nu ajung să atingă puritatea maximă a simplității elementare a ceea ce este, a ceea ce suntem.

Libertatea totală este să incluzi orice în experineță, cu conștiență maximă, fără efort, fără nicio reactivitate interioară, doar ceea ce este, fără nici măcar un observator implicat în experiență. Cuvântul experiență se dizolvă în propria lui esență non-formală, ne-devenind. Până și conceptul de existență se dărâmă sub propria lui ușurătate maximă. Și bineînțeles, că aceasta este doar o etapă… printre primele de după eliberare.

https://vimeo.com/119356606Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Astronomii admit că au greșit: 100 de miliarde de planete asemănătoare Pământului doar în galaxia noastră

Estimările făcute de astronomi indică faptul că ar putea fi mai mult de 100 de MILIARDE de planete asemănătare Pământului...

Închide