Lumea ascunsa la vedere

0

Ştii că orice culoare e doar un sector de cerc din perfecţiune. Ştii că dacă aşezi o lupă în faţa cristalinului tău, lumea devine altceva, suprafeţele drepte devin zigurate, iar curbele sunt de fapt înşiruiri fantastice de linii drepte. Odată cu tehnologia, am pătruns mai adând în măduva materiei şi am găsit, nivel după nivel, o altă lume nouă, fascinantă, toate cumva deşi atât de aparent străine una de cealaltă, acelaşi lucru. Pentru că asta e ipostaza de a fii observator de la nivelul conştiinţei umane fizice, înseamnă a folosi cele 5 simţuri pentru a modela pe creier oglinda proiectată a acelor concepte energetice pe care mintea nu le poate dezvălui în totalitate. Nici măcar cele mai strălucite minţi ale acestei lumi nu au reuşit deşi au privit ceva mai adânc… în cele din urmă intervine oboseala vârstei, puterea obişnuinţei sau necrezutul.

Frumuseţea are nume diferite pentru fiecare nivel de macro-scopare, dar curge la fel de minunat atunci când reduci totul la esenţă şi poţi vedea fluxurile de energie-iubire învăluind TOT-ul cu prezenţa lor atot-susţinătoare. Practic, contempli energia iubirii în forme infinit de diferite.

macro kingdom II from Clemens Wirth on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
RUGACIUNEA INOCENTEI

În momentul în care deschizi ochii, după lunga şedere în pântecul cald şi ocrotitor al mamei, lumina acestei lumi îţi...

Închide