Liniște

0

Din liniște se naște Întregul pe care mintea îl secvențializează, sub forma gândurilor, a emoțiilor, a senzațiilor. Se naște forma, etichetă pură a înțelegerii. Un fel de foto-tapet pe ecranul gol al conștinței. Conștiința nu devine imaginea, însă, într-un mod miraculos și misterios, în ea însăși, ca într-un vis, se proiectează fără Sursă sau Ecran, forma. O curgere continuă, eternă a diverselor limbajelor de programare, pe care le putem percepe sau înțelege. Idei, frânturi luminoase de biți vii, se nasc și colapsează în același timp, în liniște.

Și din liniște, din nou și din nou, în fiecare secvență neseparată a eternității acestui moment, apar formele, culorile, sensurile, viața și iubirea. Pentru ca toate, în același instantaneu, să se prăbușească în efemeritatea acestei creații, pe care o credem așa cum o percepem. Orice forma este liniștea care vorbește pentru sufletul tău, pentru ca liniștea sufletului să oglindească, preț de o infinit-zecimală secundă, Adevărul. În eternitate.

SCHWARM [Timelapse] from A N F on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O supernovă a depășit limitele cunoscute ale fizicii

O supernovă de 570 de milioane de ori mai puternică decât Soarele a împins limitele cunoscute ale fizicii. Masiva explozie,...

Închide