Limba cerului

0

Buna dimineata suflete! De cand nu ai mai privit Cerul si ti-ai imprimat pe retina cantecul sferelor, lasand toata frumusetea lumii sa te cufunde in valsul fara de sfarsit al Luminii? De cate secole privesti cu nesat la stelele de pe Cer cum se perinda prin tot Cercul Zodiacal, numarand Tzolkinii, unul dupa altul, desenand Marele Sarpe ce isi musca sfarsitul nesfarsit al cozii? De cand nu ai mai deschis ochii, urechile, porii, papilele gustative, mintea, inima, sufletul ca sa primesti ploaia de sfintenie a Universului?

Fa-o! Lasa-te purtat pentru o clipa dincolo de planul fizic, lasa muzica sa iti cuprinda fiecare celula si din interiorul fiecarei celule sa zbori la infinit in frumusetea fara margini a Pamantului, a Universului, a lui Dumnezeu. Lasa ploaia asta de curatenie si minunatie infinita sa te cuprinda si sa te spele, ca sa poti sa respiri mirosul stelelor si sa iti creasca pe cortex pajisti verzi, pline de animale fantastice, de dincolo de Styx. Priveste in interior ca sa capeti o clipa de liniste si nesat din cupa plina a lumii. Aseaza-te aici, langa mine si inchide ochii pentru o clipa, depunand la picioarele parintilor nostri cosmici: Soarele, Pamantul si Luna, o rugaciune. O epistola pentru Ingerii ce tin lumea sa nu se rostogoleasca in haos, cu aripile lor fantastice, imputernicite fiind de fiecare gand frumos, de fiecare inima sincera, de fiecare zambet de copil sau de bucurie de bunic/a. Sarutul soarelui pe cerul Mamei Pamant.

The Aurora from TSO Photography on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Trasand trecutul – noi descoperiri la Nazca – partea 2

Robin Edgar - Eclipsele solare Robin Edgar din Canada propune teoria prin care figurile de la Nazca au fost inspirate...

Închide