Limba APEI

0

Undeva, în tine, în fiecare celulă, e apă. Vibrează, rezonează, îşi aminteşte. A fost poate parte dintr-o cometă, sau poate a fost un fund de ocean. Poate a plouat peste Sfinx acum 10,000 de ani, poate a fost expulzată într-o explozie de supernovă acum miliarde de ani, într-o galaxie străină. Poate a ajuns în mantaua topită a pământului şi a erupt odată cu Vezuviu.

Priveşte-o! Simte-o! Atinge-o! E apa fir, e apa oglindă, e apa mesager. E porţiunea de început a ecuaţiei vieţii. Dacă e ceva ce poţi vedea în apă, aceasta este treimea: Tatăl – Fiul şi Sfântul Duh. Sunt multe de amintit dacă îţi laşi visele să plutească pe apă, dar cel mai bun lucru pe care îl poţi face e să te laşi curs, să fii curgere, să fii precum apa, blaândă dar fermă, magică şi misterioasă, vapor şi gheaţă. Să cunoşti pecetea nevăzută a începutului plutind în cea mai apropiată paralelă fizică la matricea de lumină în care planul fizic se susţine. Sferele care compun curgătoarea esenţă ce e în acelaşi timp atât de flexibilă dar şi tare, seamănă izbitor de mult cu prezenţele noastre ca fiinţe lumină în planul conştiinţei fizice.

The Water from TSO Photography on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Pelerinaj in India – 2013

Buna ziua dragi prieteni,   Va invit intr-o calatorie initiatica in nordul Indiei, in Himalaya, in orasele sacre Rishikesh, Haridwar...

Închide