Intru lumina – UNU

0

Pamantul e un taram magic si nu trebuie decat sa schimbi ochelarii prin care privesti lumea, pentru ca ea, Mama, sa isi dezvaluie senzationala ei aparitie si prezenta. Si sa devii una cu TOT ceea ce este. Unde sa privesti daca nu in profunzimea fara margini a vietii din noi? Uniunea, unitatea fundamentala a creatiei, ni se dezvaluie in fiecare clipa traita la maximum, in fiecare picatura de suflet pe care o punem in tot ceea ce facem, in momentul ACUM. Noi suntem clipa ACUM, noi definim spatiul din AICI, noi suntem lumina soarelui care trece printre nori. Noi, tu si cu mine, suntem molecula de baza din organismul numit VIATA. Suntem proteinele fundamenale din lantul de ADN al timpului pe care doar mintea noastra il tese constant, pentru eternitate, proteinele ce creaza emotiile Universului.

Tu si cu mine suntem emotia iubirii ce da forma materiei prin intersectia luminii cu energia materiala. Si impreuna suntem INTREGI.

Oneness New Zealand from Shawn Reeder on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum influenteaza constiinta proprie mediul inconjurator?

In martie anul acesta, revista de stiinta Nature a anuntat un lucru pe care oamenii deja il cunosc: faptul ca exista dovezi...

Închide