Intoarcerea la inocenta – 12 pasi

0

De fapt cele 5 minute de magie sunt cam 37… o construcţie fără început sau sfârşit, curgere. Filmul este în fapt o mediataţie de conştientizare a geometriei sacre din fiecare, a legăturilor ancestrale ,datorită naturii noastre, cu cerul, pământul, lumina, elementele fundamentale ale universului: pământul, apa, aerul, focul şi eterul. Magia e în fiecare din noi, la nivel de structură, de înţelegere, de manifestare. În infinitul conştiinţei stau toate formele recognoscibile şi toate posibilităţile. Mergând pe acest drum al identificării cu natura aproape completă a fiinţei noastre de lumină, a monadei, păşim în re-amintire, în inocenţa omniscientă şi omnipotentă care înseamnă împletirea arborelui vieţii cu arborele cunoaşterii. Fructele sale suntem noi, manifestare a planului superior de conştiinţă de unde pro-venim, şi toate elementele prin care trecem în acest voiaj în noi.

Interesant este faptul că nu e primul film/documentar pe care îl aveam pregătit în bookmark-uri pentru a-l posta şi pe care nu reuşisem să îl traduc… şi prin minune îl găsesc tradus şi asta într-un mod absolut miraculos. Pentru asta mulţumesc cerului şi ghizilor şi îngerilor care îmi ajustează poteca luminoasă pe care păşesc, fiind în acelaşi timp poteca însăşi. Drum bun rază de eternitate!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Teoria unificata a campului – partea a II a

Împletirea energiei sau coeziunea materiei ar însemna gravitaţie la nivel molecular, care înseamnă energia eterului. Îndoirea luminii, cauzate de efectul...

Închide