Imagineaza-TI!

0

Imagine from R Smittenaar on Vimeo.

Azi a venit Moş Nicolae şi la mine deşi nu părea să ajungă anul acesta. Chiar dacă nu venea starea de spirit care ne cuprinde către sfârşitul anului tot se simte, chiar şi aşa departe de febra consumismului de crăciun şi a luminilor orbitoare, a opulenţei, când undeva cineva suferă de foame sau undeva cad bombe din cer peste copii nevinovaţi. De fapt un mare puzzle pe care sunt din ce în ce mai convins că îl putem scrie împreună în modul în care îl „visăm” cu toţii, sau cel puţin mulţi dintre noi. Darul este filmul de mai sus, sincer, deşi imaginile sunt cunoscute, mesajul e acelaşi, există zilele astea o clapetă în mine pe unde ies miliarde de fire de lumină care vibrează la sunetele particulare ale mesajelor de genul acesta. Chiar dacă sunt mulţi care privesc cu ironie la cuvintele unora precum Drunvalo sau Tom Kenyon şi poveştile lor cu ET sau planuri superioare ale conştiinţei, dincolo de toate astea, e omul, e viaţa, e frumuseţea fără margini a imaginaţiei şi a fericirii interioare şi apoi a împărtăşirii acesteia cu toţi ceilalţi, cu infinitul din noi şi din fiecare. Atât de mult de împărtăşit…

Aşa că vă las cu acest vis şi pentru cei care nu ştiu engleză destulă am să traduc eu mesajul mai jos, îmi pare rău că nu am timp şi nu ştiu cum să încarc pe vimeo subtitrarea pentru că pregătim, ca nişte spiriduşi demni de Moşu, atât veşti depsre Moşul cel mare, saturnianul cu sacul fără fund plin de jucării dar şi calendarul Noului Pământ pe care l-am anunţat deja acum ceva vreme pe facebook în cadrul unui poll.

Aşa că lustruiţi-vă şoşonii, ciorapii la ferestre, bucuiocul sub pernă şi iubirea în inimă, căci, ce e în fond Moş Crăciun, Moş Nicolae: un ghid, o entitate de lumină călăuzitoare, binevoitoare, amintirea ancestrală a şcolii misterelor, focul ce arde etern în fiecare. La mulţi ani Nicolae (LA MULŢI ANI TATA!!!) şi copiii, aşezaţi-vă cuminţi pe pernă în noaptea asta pentru că, ceea ce visaţi în noaptea asta are mari şanse să se materializeze. Aşa că vă doresc vise lucide cât mai frumoase şi bocănceii plini de bunătăţi şi casa şi viaţa de iubire şi armonie.

„Imagineză-ţi un loc unde magia a murit; încet ne aducem aminte din întuneric… în lumină*  nu hrăni chemarea fricii nici când te îndoieşti* stai curat şi plin de iubire în mijlocul mulţimii agitate* ACEASTĂ IUBIRE. MEREU PREZENTĂ. MEREU ACOLO. nimeni care să nu merite. pentru toţi de împărţit* credeţi viziunea ce vi se arată pentru că e nevoie de curaj să parcurgi un drum necunoscut* pentru cei ce văd alegerea e clară* alegi iubirea sau alegi teama? Pământul ne cehamă din străfundurile ei* să oprim această încrâncenare* să oprim lupta* SUNTEŢI TOŢI DIVINI. DIN LUMINĂ! ne uităm în noi şi răspundem: îţi simţim adevărul, auzim chemarea ta* am fost orbi dar acum vedem* există doar o cale pentru noi pentru a fi* AŞA CĂ NE ALĂTURĂM, ÎN CREAŢIE CONŞTIENTĂ; GHIDAŢI DE IUBIRE, ALIMENTAŢI DE IMAGINAŢIE FĂRĂ MARGINI* o nouă lume creată, dintr-o frumuseţe de neegalat* noaptea cea neagră uitată* ÎN RAI FINALMENTE* eliberează-ţi mintea* şi imaginează-ţi… ca un copil* o lume atât de frumoasă, încât nu-ţi vine a crede* PĂŞEŞTE ÎN FRUMUSEŢE”

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Intoarcerea la inocenta – 12 pasi

De fapt cele 5 minute de magie sunt cam 37... o construcţie fără început sau sfârşit, curgere. Filmul este în...

Închide