IMA-gina-TIA

0

Chiar dacă este un melanj între o tehnologie şi observaţie, filmul acesta face parte dintr-o serie de noi „creaţii” care au devenit posibile, culmea, datorită avansului în tehnică şi în acumularea unor cantităţi impresionante de date. Cu toate acestea, priviţi câţiva dintre neuronii lui Dumnezeu cum comunică, luminează, schimbă energie şi informaţii. La o altă scară cu siguranţă că întreg universul nu e decât pulsaţia continuă a unui boson, ce are o viaţă infnit-zecimală la scara UNIMII, o contracţie şi un puls puternic de lumină, atâta tot. Şi în acest boson, miliarde şi miliarde de galaxii, şi între ele, în una, nici măcar una de dimensiuni notabile, într-un sistem solar provenit dintr-o altă galaxie, care s-a împletit cu Calea Lactee acum nu ştiu câte miliarde de ani (o clipă nesesizabilă la scara a TOT ceea ce e), există o planetă care e de zeci de mii de ori mai mare decât orice formă de viaţă acceptată de noi ca fiind formă de viaţă fizică… acolo undeva stai şi tu, urmărind cu ochii minţii aceste cuvinte care se înşiruie pe ecran… parcă le re-cunoşti, le ştii de o viaţă, sunt şi ale tale.

Şi totuşi, privind aceste imagini îţi dai seama că toate astea nu sunt posibile dacă tu nu ai fi aici, eşti o bucată inestimabilă a întregului, fără deosebire, o scânteie care intră în această explozie entuziastă de o clipită a acelui boson dintr-un gând de-al lui Dumnezeu. O creaţie perfectă.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
La multi ani ROMANIA, la multi ani ROMANI!

Am avut onoarea şi plăcerea de a-l cunoaşte personal pe regizorul Florin Iepan, care a realizat poate unul dintre cele...

Închide