Gaura alba

0

Ce e o stea? Ce e materia plasmatica ce straluceste atat de puternic incat curbeaza spatiu-timpul? De unde atata energie, gravitatie… De unde pana unde paralela cu acest experiment? Un magnet, lichid feromagnetic, capilaritate si colorant. CONTRASTUL. In primul rand, mult timp a fost foarte greu de studiat soarele datorita imposibilitatii de a patrunde fenomenele datorita contrastului. Datorita caldurii nu am putut trimite aproape o sonda sa investigheze. Datorita acestor factori Soarele e o necunoscuta… privim in vastitatea spatiului sperand ca vom gasi un sistem similar cu al nostru si il vom putea surprinde intr-o alta etapa de dezvoltare. Dar pana vom putea face acest lucru sa ne lasam inspiratia sa lucreze, sa ne asezam cuminti in jurul focului si sa vedem unde ne poarta azi energia sufletului.

Un dans, un succedaneu de cadre ce ne arata nasterea unei stele. Doar ca in realitate, mareata forta care strange materia (a se citi energia ce vibreaza la diverse frecvente) e o matrice energetica (un fel de gaura alba, ce e similara gaurii negre, dar fara a deveni poarta de absorbtie pentru materie ci catalizator pentru o reactie minunata ce naste cele mai luminoase puncte din univers, stelele) ce aranjeaza in jurul ei steaua propriu zisa ce va fi legata cu stringuri de celelalte corpuri pe care aceiasi algoritmi-informatii-energii le structureaza in jurul unui nucleu matriceal. Totul pe lumea asta are o manusa energetica in jurul careia se tese materia, materie ce se „insufleteste” tocmai prin existenta acestei matrici, care nu este altceva decat constructia pe care sufletul si-o pregateste, impreuna cu minunate entitati coordonatare ce vegheaza. Totul intr-un dans minunat ce creaza extraordinare sfere: TU, EU, TOT ceea ce ESTE!

Sa primim noul an cu sufletul senin, stiind ca suntem vegheati si protejati si intotdeauna pe drum catre implinire si evolutie. Catre PERFECTIUNE DIVINA ce este in mod automat imprimata la orice nivel in orice a fost, este si va fi. Pentru eternitate.

Compressed 02 from Kim Pimmel on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O postura yoga pentru detoxifiere

Oricine a baut sau a mancat prea mult la o ocazie speciala, va rog ridicati o mana (voi continua sa...

Închide