Fractal

0

Lumea e un fractal. Creierul e un sistem de tip fractal. Celula este o apariție de tip fractal. Gândurile sunt înlănțuiri fractalice, suprapuse, juxtapuse în entanglement. Fizica cuantică este poate, cel mai frumos și spectaculos, dar și neînțeles fractal, pe care mintea noastră fractalică nu o poate pătrunde. Și desigur că există un motiv pentru asta.

Motivul este că, la un anumit nivel, fractalul nu își vede subdiviziunea și supradiviziunea, el trebuie să se deconstruiască și apoi să se reconsctruiască pentru a vedea.

Ca să vezi, ai nevoie să deconstruiești acel fractal de înțelegeri și credințe care te mențin în perspectiva actuală, care, oricât de bună frumoasă sau înălțătoare ar fi, este doar o parte din fractalul realității, care se întinde dincolo de infinit. De fapt, cred că singurul concept pe care mintea îl poate înțelege cu adevărat este explicația infinitului ca un fractal nesfârșit și neînceput. Realitatea este un fractal, însă ceea ce îi dă viață, nu e un fractal, nu e nimic ce poate fi conceptualizat. Însă, din fericire, avem acest minunat fractal pe care îl putem folosi ca să privim pe gaura cheii în infinit tot mai mult. Să aducem lumină în colțurile întunecate și uitate ale conștiinței noastre.

Lumea e un fractal. Emoțiile sunt mișcări fractalice, legate între ele de molecule de arn și proteine microscopice ce se plimbă pe autostrăzile din interiorul nostru, la un nivel la care fractalul uman nu vede pentru că nu a deconstruit fractalul înghețat al realității, al lumii. Dansul lui Yin și Yang nu este decât desenul fantomatic al fractalului etern ce este realitatea. Asta vedem, fractalul viu, născut din imaginația și viața care este la baza tuturor lucrurilor. Chiar și al ideii de fractal.

https://vimeo.com/110220506Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Tremurul neurogen aplicat

Tremurul neurogen aplicat este o abordare menită să atenueze tensiuni musculare de o manieră simplă și fără durere. Acest tremur...

Închide