Elibera-RE

0

Midnight Sun | Iceland from SCIENTIFANTASTIC on Vimeo..

Imagineaza-ti ca ai o imensa sita prin care poti cerne realitatea. E o sita speciala, magica, ce retine doar acele lucruri care apartin domeniului de manifestare uman, care sunt in plaja creatiilor umane. Imagineaza-ti lumea fara noi… stai doua secunde in acea lume si vezi cum te simti. Uita de prezenta noastra in aceasta lume, detaseaza-te de imaginea omului pe acest Pamant si vezi daca imaginea idilica a unui Paradis ti se dezvaluie in fata ochilor.

Acum toarna la loc tot ceea ce ai creat, tot ceea ce ai visat, tot ceea ce ai trait – mai mult sau mai putin constient si vezi ce iese.Incearca sa privesti tot ceea ce iti apare ca RE-compunere a realitatii prin filtrul acelui Paradis in care se „petrece” actiunea. Pentru ca actiunea cu adevarat se petrece in sufletele noastre, doar acolo putem concepe intrega realitate si frumusetea ei infinta, doar acolo putem perecepe TOT-ul ca fiind UNU.

Sa lasam aceasta elibera-RE sa respire prin noi in fiecare clipa a vietii noastre si sa o aducem tot mai aproape de constient cu fiecare respiratie. Vibratia Pamantului care se naste constant in Islanda, diviziunea celeulara la nivel cosmic, ne insoteste in aceste imagini. Priveste cum o mica schimbare de perspectiva altereaza total imaginea pe care o percepem. Sa multumim acestei creatii umane – tehnologia – si sa oferim recunostinta noastra lumii de azi cu TOT ceea ce este in ea, acceptand acest organism pe care vrem sa il facem mai frumos si mai bun, ca sa fie in concordanta si sincron cu Paradisul care ne gazduieste in manifestare. Si odata cu acceptarea sa schimbam atitudinea noastra interioara fata de oameni mai intai, apoi fata de restul vietuitoarelor „superioare”, apoi fata de lumea vegetala, de cea minerala si in final fata de creatiile noastre manuale. Si eliberati fiind de imaginea „veche” sa creem in consecinta cu aceasta imagine idilica numai frumos si bucurie si iubire.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Universul electric – partea 4

Desertul Sahara O cicatrice de nisip extraterestra? Zonele deschise la culoare din imaginea de mai jos arata brazda larga de...

Închide