Eclipsa de azi 13 noiembrie 2012

0

Sufletul tău e un mănunchi de raze ce coboară de la spiritul tău către materialitatea care se manifestă acum şi aici în planul fizic. În momentul în care interpui între tine şi radiaţia infinită a spiritului tău o convingere falsă, o frică, o neîncredere, efectul este similar unei eclipse. Asta nu înseamnă că nu e şi asta o experienţă pe care trebuie să o trăieşti. Asta nu înseamnă că nu se întâmplă eclipse de soare, asta nu sfârşeşte nimic, e doar un început perpetuu, mereu mai departe sau mai aproape de razele din sufletul tău.

Dar ce e cel mai important e să mergem dincolo de ceea ce înseamnă ziua de azi şi să trăim, să fim fericiţi clipă de clipă, să nu trebuiască să aşteptăm eclipsa ca să sărim valurile, mişcarea e constantă şi infinită, urcarea există şi noi suntem parte din ea. Să ştii din tot sufletul că acea strălucire a ta, a sufletului tău, e precum soarele şi nu trebuie să tot aştepţi eclipse ca să conştientizezi fumuseţea şi minunăţia lor. Să trăieşti în fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima dar ştiind că e mereu prima dintr-un nou drum. Să simţi şi să fii energia unui periplu prin lume care să tragă după el întreg universul. Să nu laşi o clipă senzaţia că eşti din eclipsă ci lumină neîntreruptă. Şi totul se schimbă. Şi apoi, senini şi modeşti şi frumoşi să mai facem încă un pas, dezvăluind tot mai mult din coroana minunată a mănunchiului de raze care este sufletul tău.

Eclipse from Andrew Walker on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O metropola veche de 200,000 de ani in Africa – partea a IV a

 Cine a construit metropola? De ce? Povestea, despre Atrahasis vine dintr-o versiune babiloniană de început din jurul anului 1700 ÎC,...

Închide