DIMINEATA CU IUBIRE

0

În fiecare dimineaţă, stând în pat cu ochii închişi, înainte de înghiţi gălbenuşul (sic:) rostiţi câteva cuvinte, lăsaţi inspiraţia să vă poarte către noua zi plini de iubire şi recunoştinţă. Rostiţi în gând: Mulţumesc Univers, mulţumesc Dumnezeule pentru o nouă zi din viaţa mea, pentru că mi-ai permis să FIU, pentru că umpli lumea cu iubirea Ta eternă şi magnifică, înţeleaptă, pentru că îţi arăţi mereu frumuseţea în oameni, în păsări, în copaci… mulţumesc pentru lumina zilei şi pentru întunericul nopţii, pentru verdele ierbii şi pentru roşul trandafirilor, pentru apă şi pentru cer! Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!

Şi dacă nu poţi zăbovi în pat 20-30 de secunde înainte de a te ridica din pat, atunci spune aceste cuvinte atunci când te speli pe dinţi sau urmărind aburii cum ies din ibricul de cafea sau din cafetieră, ori atunci când torni cerealele în farfuria cu lapte, important e să le spui din suflet, să simţi acea recunoştinţă, să fii acea recunoştinţă şi iubire. Vei înţelege repede de ce e bine să faci zilnic acest lucru, lasă-te să descoperi misterul fericirii. Şi ca să îţi fie de ajutor las aici o inspiraţie pe care Dumnezeu ne-a lasat-o cu bună ştiinţă. Priveşte şi umple-te de iubire!

Nature Time Lapse III from mockmoon on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Este ADN-ul urmatorul internet? – PARTEA I

Sunt oamenii cu adevărat fiinţe de lumină? Primesc multe sugestii pentru articole şi le apreciez mult. Dar câteva dintre ele...

Închide