Diapazoane

0

Totul este relativ la percepție. Totul este inclus și acceptat în același timp, chiar dacă reacția interioară poate spune altceva… dar privește natura, întreabă-te dacă piatra se ”enervează” că este udată de apa care o face să strălucească în lumina soarelui. Întreabă-te ce este diferit la un copac ce își acceptă ”soarta”, păstrându-și deschiderea toată viața lui, în ciuda unui viitor incert. Unde am pierdut pe drum acea calitate a inimii de a vedea că totul se va rezolva până la urmă și că toate trăirile negative se nasc din disonanța dintre ceea ce noi ne dorim să se întâmple acum și ceea ce se întâmplă de fapt. Unde este puterea noastră de a înțelege că atunci când acceptăm, chiar și propria neacceptare, nu facem decât să ne deschidem inima către un adevăr mai profund, către o realitate luminoasă, care frizează perfecțiunea… doar dacă nu am avea atâtea definiții pentru toate cele. Doar dacă nu am fi fost învățați că așa e bine sau că aceasta este Calea, ar fi mult mai simplu, însă atunci viața noastră nu ar mai fi atât de bogată sau dinamică, nu am mai avea o căutare reală, am face doar din complezență, până am realiza natura jocului: divinitatea.

Suntem diapazoane care cântă la unison, în această clipă, simfonia infinitului. Suntem orice și oricine, încercând să ne redefnim în fiecare clipă, încercând să schimbăm partitura, când de fapt, muzica este deja inclusă. Ea cântă, pentru că este cântecul eternității, pe care noi îl ascultăm în fracțiunea de secundă cât durează această viață. Și atunci, modul în care îmbrățișăm fiecare clipă este pașaportul nostru către o vibrație mai curată, prin intermediul căreia se transformă stările interioare, mediul exterior și procentul de pace, bucurie și sărbătoare interioară. Un diapazon curat, ca un copil curat ca lacrima (care știu că este un pleonastm) dar cu conștiența vie, observând și bucurându-te de acest film multi-dimensional, pe care ni l-am croit special pentru noi.

Blue Mountains, Australia (timelapse) from Konstantin Basov on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Șapte moduri de a combate disonanțele cognitive

“Câteodată oamenii au o credință de bază care este extrem de puternică. Atunci când li se prezintă dovezi care sunt...

Închide