Cum ar fi dacă…

0

Cum ar fi dacă… nimic nu este așa cum pare să fie. Cum ar fi să realizăm întreaga măreție a a cestei experiențe fără să ne lăsăm prinși în jocul îngust al nevoilor și al dorințelor. Să vedem dincolo de impulsul superficial pe care îl percepem ca adevăr absolut și să încorporăm adevărul fundamental despre ceea ce suntem cu adevărat în fiecare clipă a vieții noastre?

Cum ar dacă… am explora cu adevărat în profunzime potențialul infinit de experimentare al sufletului nostru. Dacă am vedea programarea și condiționarea care ne-au fost impuse în mod inconștient încă de la naștere și acestea nu ne-am mai menține în îngustul cerc repetitiv al personalității.

Cum ar fi dacă… lucrurile nu ar fi chiar atât de serioase pe cât credem noi, mai mult o joacă, sacră ce-i drept. Dacă întreaga noastră existență ca ființe umane nu este decât o sclipire de moment în clepsidra infinită a timp-spațiului. Dacă am vedea țesătura de borangic visată a materiei și implicit a spațiu-timpului și am știi ce să facem cu adevărat cu timpul nostru.

Cum ar fi dacă… toate acestea de mai sus ar fi realitatea imediată pe care o experimentezi. Cum ar fi lumea în care trăiești? Cum ai fi tu? Și de ce nu crezi că ar fi posibil, de ce crezi că ceea ce stă scris aici e doar o compunere de joi, sub o viță umbroasă. Și de ce nu ar fi cuvintele toate sacre, nu doar cele scrise în anumite cărți? Ai știi ce să faci? Ai juca acest rol, știind că e doar un joc? Ai avea dorința sinceră, mai mare decât toate celelalte dorințele de a afla adevărul de dragul adevărului?

Cum ar fi dacă…

https://vimeo.com/276978010Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Rezonanța Schumann chiar ne afectează sănătatea – pulsul Pământului este foarte puternic

Rezonnța Schumann este pulsul Mamei Pământ. Această ”bătaie de inimă” se referă la frecvența câmpului electromagnetic al Pământului. Această frecvență...

Închide