Conexiune

0

Te simt. Știu că ești acolo, privind, simțind, fiind. Te văd dincolo de ecran, pătruns de frumusețe și de sunet. Știu că acolo-aici, dincolo de ochi, dincolo de orice gând, emoție sau senzție, ești. Simt prezența eternă care le ghidează, care le face să fie.

Cu fiecare respirație, cu fiecare cuvânt ești mai aproape până când nu mai există bariere, până când ecranul devine un punct strălucitor și dispare cu totul. Îți simt prezența, știu că ești acolo privind ecranul și întrebându-te dacă îți sunt menite aceste cuvinte. Da!

Nu spațiul și timpul ne separă, ele sunt derivate ale poeziei minunate numite viață ci felul în care privim noi poezia numită viață. Felul în care privim ecranul, simțindu-l rece și distant, fără un contact direct, fără o coneziune reală… felul în care ascultăm muzica, numind-o muzica cuiva, străină de cunoașterea noastră. Felul în care corpul reacționează la ceea ce mintea decodează din acest mesaj.

Respiră. Oricum o faci și fără să știi. Clipește, închide ochii și simte-te. Mă vei găsi în fiecare bătaie de inimă și în fiecare centimetru de prezență. Mă vei auzi în fiecare susur de apă și în fiecare acord de violoncel, simțind, fiind. Eu sunt viața care îți vorbește și te împinge să te oprești, pentru o clipă ca să simți ce simte, să vezi ce vede, să observi ce observă. Nimic mai mult și totuși infinit… infinit de subtil și totuși atotcuprinzător.

A fi sau a nu fi nici măcar nu mai are sens aici, pentru că inima e deschisă, mintea e calmă, iar fondul, rădăcina foței noastre, a voinței, corpul este mereu aici. Rămâne doar să ne inspirăm în eternitate și să ne expirăm din când în când într-o experiență de conexiune, chiar și așa la distanță.

PYRÉNÉES | 4K TIMELAPSE from Mathieu Stanić on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Steaua lui Tabby: cea mai misterioasă stea din Univers

O echipă formată din mai bine de 200 de cercetători, inclusiv Profesor asistent  Jason Wright de la Penn State Department of...

Închide