CERUL si PAMANTUL

0

Cerul si Pamantul. Cele doua capete ale Verticalei Vietii. Cele doua polaritati ale dualitatii pe care mintea o creaza atunci cand devine instrument de creare si perceptie al Realitatii.

Azi vom privi Pamantul. Cu muntii lui, care cauta Cerul, simbol al energie masculine, cu campiile sale, oglinda perfecta a feminitatii lui, roditoare, pline de rauri late, curgatoare lin. Pamantul care sustine viata, prin tot ceea ce Ea (Gaya, Pachamama, Mama Pamant) ne ofera: hrana, adapost, energie si tot ceea ce avem nevoie pentru a avea experienta vietii aici, pe Pamant, asa cum noi o avem. Tu iti aduci aminte sa multumesti pentru DARUL ei? In fiecare zi, in fiecare clipa? Esti constient de cat de mult ne daruieste? Stii oare ca structurile tale energetice sunt curatate si spalate constant de planeta, ca energia grea si asa-zis negativa – Hucha este Sami (hrana) pentru Ea? Ca toti copacii ei preiau expiratia ta si devin inspiratia ta? Ca ei nu curata doar aerul dar si energiile grele asociate unor dureri sau afectiuni? Ca exista pentru fiecare problema pe care crezi ca o ai, un „remediu” natural, care iti reda armonia si echilibrul? Poti sa privesti planeta ca pe o MAMA imensa, care te iubeste neconditionat. Macar azi, fa-o si spune o rugaciune de RECUNOSTINTA pentru cate ai primit de la ea si cate vei mai primi intreaga viata.

Si poate maine iti vei aduce aminte de sentimentul care se deschide in tine atunci cand faci aceasta rugaciune, de senzatia de plin si bucurie pe care o simti in zona pieptului, in centru, si cum aceasta senzatie creste in intensitate, devenind un vid in care nu mai exista decat aceasta re-cunostinta. Si in acest spatiu vei regasi INIMA planetei batand, odata cu inima ta si vei realiza ca nu exista decat o singura INIMA, iar acees este VIATA insasi.

Calatorie frumoasa in inima, suflet drag!

Dreamscapes from Jonathan Besler on Vimeo.

 Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
12 Simboluri comune intalnite in vis si semnificatia lor

Visele ne ofera oportunitatea de a privi in subcontientul nostru si ne pot permite o intelegere mai profunda a transformarii...

Închide