Ce este viața?

0

Ce este viața? Cum o definim? Cum putem trage o barieră între cele care sunt vii și cele care sunt amorfe? Cum putem să delimităm o experiență continuă, constantă, mereu schimbătoare în materie de elemente componente?

Eu vă propun să urmăriți următorul material, care are doar puțin ajutor din partea unui software, dar altfel este oglinda realității percepute, pentru a încerca să lărgim puțin, dacă nu definitiv, cercul lucrurilor vii. Cred că devine interesant dacă putem include substanțele chimice anorganice pe lista unor lucruri vii.

Folosește toate cunoștințele pe care le ai, folosește-ți discernământul și privește materialul filmat, apoi trage singur concluzia. Apoi, contemplă puțin la lumea din jurul tău, observă legăturile mai subtile sau mai puțin subtile dintre ”elementele” care participă și apoi vezi ce se întâmplă dacă le separi…. aștept concluzia!

https://vimeo.com/107976057Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Realitatea nu este reală, dovada ștințifică a faptului că totul este energie

Cu ajutrul fizicii cuantice descoperim lucruri despre univers care păreau imposibile. În ultimii ani, au fost destul de multe descoperiri...

Închide