Ascultă

0

Ascultă! În mijlocul sunetului, în esența lui, se găsește ceva de preț, ceva mult mai profund decât ceea ce poate să dezvăluie ochiul. Ochiul vede și se lasă impregnat de imagine, iar atunci când aceasta este profund încărcată emoțional, bagajul de programe incluse la purtător funcționează ca răspuns la stimulul imaginii.

Dar sunetul, fiind mai puțin ”palpabil” decât iamginea, este mult mai fluid și mai subtil. Folosind sunteul putem să accesăm un strat mai profund al conștiinței, pur și simplu privind imaginile minunate care ne defilează prin fața ochilor, dar concentrându-ne atenție exclusiv pe ureche. Să ne așezăm cu toată atenția în mica pâlnie din ureche… și atunci ceva miraculos se întâmplă: vezi, în propria ta experiență – vezi aici este un eufemism – ce înseamnă să ne deconectăm de la modul primar, involuntar, automat de a experimenta realitatea și ne conectăm la un fond subtil, nedefinit, fără limite, doar spațiu deschis perceptibil, care susține experiențele.

Acest spațiu este de o importanță majoră pentru cine își dorește să iasă din automatismul unei vieți trăite în frică și suferință. Este calea către adevăr dar și adevărul care devine atotcuprinzător.

Discovery- 4k Timelapse from Jonathan Mitchell on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Lumea misterioasă din Lacul Mono

Lacul Mono este o minune a naturii cu peisaj asemănător Lunii, localizat în estul Californiei, la aproximativ 300 km la...

Închide