Armonia

0

Stai o clipa si contempla ceea ce se arata privirii tale. Ascultra vantul, fie cel care misca frunzele, fie cel pe care il misca ventilatoarele din computerul tau. Miroase parfumul acestei clipe si cauta armonia ce sta in spatele ei. Cauta sa „vezi” dincolo de interpretarea sumara pe care mintea ta o da „imaginii.”

De exemplu poti sa iti contempli mersul.Mersul nostru este in asa fel incat el urmareste o miscare fluidica a corpurilor noastre subtile si in special cea a corpului mental, care este hotaratoare in ceea ce priveste ritmul tau, unic, personal…

Si apoi priveste acest film… ce se intampla cand se schimba ritmul? Ce se intampla cand oscilatia continua a corpului tau (implicit si cel mental) se opreste sau devine fluida ca simtirile tale, ca un rau care nu se unduieste ci urmareste „gravitatia”? Doar contempla pentru o clipa frumusetea unui „timelapse” si intreaba-te daca ceea ce este scris mai sus te poate invata ceva despre tine si daca da, lasa aceasta intelegere sa revina constant in constienta ta si actioneaza atunci cand ea se naste. Un „timelapse” se face cu ajutorul unui aparat foto care este asezat pe un stativ cu sina, care ii imprima acestuia o miscare extrem de lenta, in linie dreapta. Un alt ritm, o alta perspectiva si lumea devine cu totul si cu totul alta.

Vei descoperi o latura a ta care este dormanta in majoritatea timpului, care se trezeste cand cel care tu crezi ca esti incepe sa se relaxeze sau adoarme. Dar daca iti pastrezi constienta de sine si lasi aceasta relaxare sa intervina… CE DAR! Armonia vei tu si tu vei fi armonia. De aici incepe o clatorie infinta in ceea ce toate scripturie numesc Paradis, Nirvana etc. O calatorie in armonie.

Pace tie calator-armonie!

Monolation from Jess Dunlap on Vimeo.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Patru mituri care te tin departe de o viata traita din plin si fara frici

Una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat din faptul ca aproape era sa mor de cancer a...

Închide