Vibratia inalta si sunetul clopotelului

0

Dragi oameni,

Astazi doresc sa va atrag atentia asupra unui aspect al conditiei umane omniprezent, care se afla practic in fiecare celula a corpului si supus factorilor de influenta. Aspectul despre care va vorbesc este rezonanta fotostimulata a moleculelor de proteine din membranele celulare. Similar corzilor unei harpe, aceste structuri moleculare vibreaza intr-un mod enigmatic, fapt care a fost mult timp o speculatie, abia recent putand fi observata. Moleculele de proteine din fiecare celula nu sunt tacute sau niste structuri mici si statice, dupa cum ati putea crede. Ele nu sunt nici moi, nici spongioase. Structura unica a moleculelor de proteine sunt o paradigma a designului capabila sa sustina rezonanta si sa vibreze in concordanta cu propriul ei… cantec.

Aceasta simfonie magnifica, impresionanta ca scara, ramane esentialmente inaudibila urechilor noastre. Banuiesc ca ar fi normal sa imi imaginez ca daca cineva ar putea practic sa o auda, ar putea fi putin deranjant. Insa, am propria parere despre aceasta chestiune, pe care o voi expune in cele ce urmeaza.

Sunetul clopotelului

Acesta este modul in care cercetatorii au descris rezultatele recentelor observatii atunci cand au analizat vibratia unei molecule de proteine. Echipa, condusa de catre profesor Andrea Markelz de la University at Buffalo, a reusit sa detecteze miscarile rapide si aproape insesizabile ale moleculei si le-au comparat cu „rezonanta sustinuta a unui clopotel”.

Echipa ei de cercetare a determinat ca proteinele vibreaza la aceeasi frecventa a luminii pe care o absorb si precum un pahar de vin intr-o camera in care canta un tenor sau o soprana, moleculele vor rezona atunci cand sunt atinse de frecventa si de intensitatea corecta. Aceasta actiune permite proteinelor sa se miste intr-un mod precis si sa execute un mare numar de functii, inclusiv cea de replicare a ADN-ului.

Lumina legaturii

Dar de unde provine lumina? Suprafata expusa a pielii primeste o cantitate insemnata de lumina astfel incat este in mod evident una dintre surse. Frecventele luminii solare se schimba de-a lungul zilei si pe parcursul anotimpurilor. Frecvente diferite vor stimula proteine diferite si in moduri diferite. Multe dintre frecventele luminii trec dincolo de spectrul vizibil si creaza grade diferite de influenta si penetrare. Fiti constienti de acest lucru si permiteti sa primiti un spectru larg de frecvente ale luminii de-a lungul anului.

Tesuturile profunde s-ar putea folosi de o alta sursa de lumina. Exista lumina in cele mai intunecate regiuni ale corpului? Studii anterioare au validat prezenta luminii (denumita emisie biofotonica) in moleculele de ADN. Este un exercitiu simplu de logica sa sugeram ca poate o mare cantitate de interferenta intre lumina si proteine se intampla prin interactiunile biofotonice la nivel molecular.

Raza Rife si frecventele vindecatoare

Capacitatea de a observa natura vibratorie a proteinelor ar trebui sa deschida cateva usi antice cu o noua forta. In trecut, in 1930, dr. Royal Rife, inventatorul american al microscopului de mare intensitate Rife, a reusit sa gaseasca o metoda de a folosi frecventele luminii pentru a neutraliza si inversa efectele cancerului si ale multor altor afectiuni. Rife a declarat ca aparatul sau cu „raza fascicul” ar putea sa slabeasca sau sa distruga germenii patogeni prin „excitarea energetica distructiva rezonanta in interiorul structurilor chimice ale acestora. Acest fenomen a fost realizat prin transmutarea frecventelor luminii intr-o rezonanta ultrasonica corespondenta”. Cu alte cuvinte, dr. Rife a folosit vibratia.

Rife a reusit sa demonstreze ca tipuri diferite de celule au propria semnatura electromagnetica bazata pe unicitatea structurii genetice si chimice ale acestora. El a sugerat ca virusii, bacteriile si parazitii sunt in mod special sensibili la propriile bio-frecvente si ca ar putea fi distrusi prin intensificarea acestor frecvente pana in momentul in care celulele se vor fragmenta. Inca odata analogia paharului de vin se potriveste in acest context. Desi a fost discreditata si criticata pe larg in comunitatile academice, tehnologia doctorului Rife si cercetarile se potrivesc cu ultimele descoperiri in legatura cu activarea proteinelor prin stimulare luminoasa.

Sunetul linistii

Daca ar fi sa eliminam sunetul lumii exterioare, am putea sa auzim in cele din urma ceva din mecanismele interioare ale corpului, precum bataile inimii, respiratia si poate si un „ding” de frecventa foarte inalta. Acest sunet interior ne poate oferi foarte multe informatii despre sterea de sanatate a corpului si modul lui de operare.

Doctorii spun deseori ca tiuitul din urechi este asociat cu un inceput de problema auditiva. Ei par sa ignore sugestia cum ca acest sunet poate fi (in parte) cantecul corpului. Cateodata oamenii devin foarte constienti de acest sunet iar el poate deveni un companion constant. Si precum un bun mecanic poate identifica o problema a unui motor doar prin ascultarea acestuia, la fel puteti face si voi in ceea ce priveste propriul corp. Ne putem invata cu acest sunet „normal” si apoi deveni constienti de orice schimbare a sa.

White Noise

Care este secretul din spatele sunetului pe care un ventilator il face pentru a fi atat de potrivit pentru relaxare si somn? Dar in cazul valurilor oceanului? Sau poate a unui foen? Pentru unii este vorba chiar despre tiuitul orasului – o medie armonica a fluieraturilor si a tuturor zgomotelor pe care o strada aglomerata le pot aduce in casa printr-o fereastra deschisa. Sunetele individuale se pierd cumva in cacofonia sonora a marilor orase. Aceste sunete creaza un soi de contrapresiune asupra sunetelor din interior. Dupa mine, sunetul unui ventilator (cu o anumita masura) mimeaza sunetul vibratiilor din corp. Atunci cand se creaza un echilibru, corpul se simte calm si relaxat.

Dragi oameni, sunteti acordati la o multitudine de frecvente si fiecare celula a corpului vostru oscileaza intr-un ocean de vibratie. Atunci cand va armonizati cu alte frecvente, creati un echilibru benefic. Aceste „vibratii benefice” va amplifica si va ridica moralul si va stimuleaza starea de bine. Fiti atenti la aceste frecvente si micsorati cat puteti de mult expunerea la acele lucruri care va epuizeaza de energie.

sursa: http://beforeitsnews.com/metaphysics/2014/01/good-vibrations-and-the-song-of-din-2443652.html

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Scuturile zburatoare ale Hopi Kachinas – partea 2

Bunicul Martin Gashweseoma din Hotevilla (Cea de-a Treia Terasa de piatra) langa petroglife, posibil descriind un "scut zburator" In cartea...

Închide